Η διαρκής βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών αποτελεί αυτονόητο στόχο του Δήμου. Η προσπάθεια αυτή έχει πολλές πλευρές και εκφάνσεις. Και γίνεται καλύτερη όταν τίθενται ιεραρχήσεις και προτεραιότητες, όταν συλλογικά αποφασίζουμε σε ποιους τομείς εντοπίζονται οι μεγαλύτερες ανάγκες και κατά συνέπεια που πρέπει να δοθεί μεγαλύτερο βάρος.

Ζητάμε λοιπόν την γνώμη σας, μέσω της συμπλήρωσης του παρακάτω απλοποιημένου και εύχρηστου ερωτηματολογίου. Οι ερωτήσεις αφορούν όλο το φάσμα δράσεων του Δήμου, για τις υποδομές, το περιβάλλον και την καθαριότητα, την εξυπηρέτηση του πολίτη, τις κοινωνικές δράσεις, την τοπική ανάπτυξη, τη λειτουργία των θεσμών με διαφάνεια και συμμετοχή των πολιτών.

Θα σας πάρει λιγότερο από δέκα λεπτά, αλλά θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για την Διοίκηση και τις υπηρεσίες του Δήμου για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τη δουλειά μας.

 

Για να συμμετάσχετε στην διαβούλευση κατεβάζετε το αρχείο στον υπολογιστή σας, τσεκάρετε τις απαντήσεις που επιλέγετε (εκεί που έχει το σύμβολο ○ βάζετε ένα ν) και το στέλνετε στο μέιλ του γραφείου τύπου: gtypouagan@gmail.com

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

ΝΙΚΟΣ Α. ΣΑΡΑΝΤΗΣ

 

Σχόλια (0)

Αφήστε την άποψη σας

Σύνδεση

Εγγραφή