Δημόσια Διαβούλευση για την Κυκλοφοριακή Μελέτη του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 01/02/2024 η ηλεκτρονική παρουσίαση και δημόσια διαβούλευση επί των εναλλακτικών προτάσεων που αφορούν τη μελέτη με τίτλο “Κυκλοφοριακή Μελέτη Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού” η οποία έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.


Η μελέτη εντάσσεται στη στρατηγική προτεραιότητα του Δήμου ΑΑΚ, για τη βελτίωση της κινητικότητας στην πόλη, τη βελτίωση της κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας, της ποιότητας ζωής και της ασφάλειας των πολιτών.


Η διαβούλευση πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία της Δνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και συμμετείχαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων. Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, παρουσιάστηκε η υφιστάμενη κατάσταση και τα εναλλακτικά σενάρια που προτείνονται για την επίλυση των προβλημάτων κινητικότητας ανθρώπων και αγαθών και της γενικότερης κυκλοφοριακής οργάνωσης της πόλης.


Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι προτάσεις και τα σχόλια των κατοίκων-φορέων-επαγγελματιών ως προς τις εναλλακτικές προτάσεις τα οποία θα αξιολογηθούν από τον μελετητή, θα οριστικοποιηθούν και θα συμπεριληφθούν στην οριστική φάση της μελέτης (Φάση Β’).     

Περισσότερες πληροφορίες για τη μελέτη μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου https://agan.gov.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%B3%CF%8D%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D

 

 

 

 

Μοιράσου την σελίδα