Σταύρος Τσίρμπας

Χαιρετισμός Δημάρχου


Φίλες και φίλοι,
καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου μας, του νέου «Καλλικρατικού» Δήμου Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό. Δυο πόλεις με ομοιότητες και διαφορές που ενώθηκαν, δημιουργώντας ένα μεγάλο Δήμο με περισσότερες ανάγκες αλλά με μεγαλύτερα περιθώρια για ανάπτυξη και καλύτερες προοπτικές για το μέλλον.

Αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες απαιτήσεις προχωράμε στην ανανέωση της ιστοσελίδας του Δήμου μας, προκειμένου να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τον πολίτη, ένα κατάλληλο μέσο για την έγκαιρη ενημέρωσή του για τις δράσεις του Δήμου μας.

Ευελπιστούμε τέλος ότι μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας οι επισκέπτες της θα έχουν σαφή και σφαιρική εικόνα για το πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα Δήμο ενιαίο που θα λειτουργεί με πρόγραμμα με σωστή οργάνωση με σύγχρονες υποδομές με έμφαση στα προβλήματα καθημερινότητας όπως την ασφάλεια, την καθαριότητα και τον φωτισμό. Έναν ανταγωνιστικό Δήμο, ικανό να προσελκύσει επισκέπτες ανεβάζοντας τη φήμη του στη δυτική Αθήνα και όχι μόνο. Είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας. Αγαπάμε να ζούμε στις γειτονιές μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο Δήμο με εμφανή αλλαγή στην εικόνα του, όπως τον ονειρεύτηκαν οι παλιότεροι και όπως τον επιθυμούν και οι νεότεροι. 

Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είμαι στο πλευρό σας. Με σχέδιο και σκληρή δουλειά. Με διαρκή διαφάνεια. Θα επιχειρήσουμε για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Βιογραφικό


 

Ο Σταύρος Γεώργιος Τσίρμπας γεννήθηκε στην Αθήνα  το 1985. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Έλκει την καταγωγή του από την Δημητσάνα Αρκαδίας, και έχει μεγαλώσει στους Αγίους Αναργύρους-Καματερό.

Απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Αγ. Αναργύρων ενώ ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στα τεθωρακισμένα Αυλώνος. Σπούδασε και απέκτησε πτυχίο Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου ενώ είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Στο παρελθόν εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων στο οικογενειακό φοροτεχνικό γραφείο, ενώ παράλληλα ανέπτυξε και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες στην πόλη.

Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίων Αναργύρων-Καματερού από το 2010 μέχρι το 2019.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Παιδείας και Συντήρησης σχολικών κτιρίων την περίοδο 2013-14 και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών από το 2014-16. Επίσης το 2017 ανέλαβε ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών έως το 2018.

Παράλληλα έχει διατελέσει Πρόεδρος της ΔΕΠ, Αντιπρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Στην εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου του 2019 αναδείχθηκε νικητής και εξελέγη Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο και την εκτελεστική επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.), και συμμετέχει στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.).

Όραμά του είναι να δημιουργήσει στο Δήμο ένα περιβάλλον και μια ποιότητα ζωής μέσω της εξέλιξης υπηρεσιών και προγραμμάτων που να καλύπτουν τις ανάγκες των πολιτών, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή, την ευγενή άμιλλα μέσω της συμμετοχής σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, την αναβάθμιση των επιλογών αναψυχής, τη μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος, τη βελτίωση του δομημένου αστικού ιστού, τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και νερού και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, μετατρέποντας τον Δήμο Αγίων Αναργύρων- Καματερού σε μία Ευρωπαϊκή, βιώσιμη πόλη.