Επανεγγραφή Βρεφονηπιακών Σταθμών

Οι εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού ξεκινούν από την ερχόμενη Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 έως και 14 Ιουνίου 2024.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ

Ο υπολογισμός των μορίων για την εγγραφή τέκνου που είχε φιλοξενηθεί  την προηγούμενη σχολική χρονιά, προϋποθέτει :
-Να μην έχει γίνει διαγραφή φιλοξενίας πριν την λήξη του σχολικού έτους, και
-Να μην υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα. 

1.  Έντυπη Αίτηση εγγραφής. Μπορείτε να την εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα του Δήμου.  

2.  Βεβαίωση Υγείας Βρεφών και Νηπίων. Μπορείτε να την εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα του Δήμου. Συμπληρώνεται από τον παιδίατρο
Φωτοαντίγραφο σελίδων εμβολιασμού του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού και την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου υγείας με τα στοιχεία του παιδιού.

3. Εκκαθαριστικό σημείωμα τρέχοντος οικονομικού έτους.

α) Οι έγγαμες μητέρες, που υποβάλλουν ατομική φορολογική δήλωση και προσκομίζουν ατομικό εκκαθαριστικό, θα πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά και το εκκαθαριστικό του συζύγου τους. Εάν όμως η μητέρα εμπίπτει στις περιπτώσεις που ο νόμος προβλέπει την υποβολή χωριστής φορολογικής δήλωσης (περίπτωση διακοπής έγγαμης συμβίωσης ή όταν ένας από τους δύο είναι σε κατάσταση πτώχευσης ή δικαστική συμπαράσταση), τότε μαζί με το
εκκαθαριστικό της θα πρέπει να προσκομίσει και το αντίστοιχο δικαιολογητικό, που επιτρέπει την κατάθεση της χωριστής φορολογικής δήλωσης .

β) Σε περίπτωση φιλοξενίας να προσκομισθεί το έντυπο Ε1  του ενδιαφερόμενου καθώς και
το Ε1 του ατόμου που παρέχει την φιλοξενία.

4) Υπεύθυνη δήλωση και για τυχόν μεταβολή οποιονδήποτε στοιχείων από την  προηγούμενη    χρονιά, να συνοδεύεται από τα απαραίτητα έγγραφα.

5) Αντίγραφο άδειας  παραμονής ,αντίγραφο άδειας εργασίας και αντίγραφο διαβατηρίων όλων των μελών της οικογένειας σε ισχύ (για αλλοδαπούς ).
6) Αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ ή οποιοδήποτε άλλο λογαριασμό στο όνομα των γονέων όπου θα επιβεβαιώνει τη διεύθυνση κατοικίας.

Εφόσον ο γονέας ή ο κηδεμόνας θέλει να δηλώσει οποιαδήποτε επιπλέον στοιχεία ή λόγους για τους οποίους επιθυμεί το παιδί του να φιλοξενηθεί σε παιδικό σταθμό ή οτιδήποτε άλλο εκείνος νομίζει ότι δεν αναφέρεται στην αίτησή μας, καταθέτει συμπληρωματικά υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/1986.

Ο υπολογισμός των μορίων για κάθε αίτηση εγγραφής, προϋποθέτει την προσκόμιση   όλων των  απαραίτητων δικαιολογητικών εντός της καθορισμένης προθεσμίας.Στην περίπτωση μη προσκόμισης του Δελτίου Υγείας ή του Βιβλιάριου Υγείας του Στην περίπτωση μη προσκόμισης του Δελτίου Υγείας ή του Βιβλιάριου Υγείας του παιδιού, όπου θα αναγράφονται τα προβλεπόμενα για την ηλικία του εμβόλια και ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλα απαιτούμενα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την αίτηση εγγραφής, αυτή θα απορρίπτεται ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλα απαιτούμενα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την αίτηση εγγραφής, αυτή θα απορρίπτεται.Η κατάθεση των φακέλων-αιτήσεων θα πραγματοποιείται :

 Διεύθυνση : Λ.Δημοκρατίας 61, Άγιοι Ανάργυροι ΤΚ: 13561 - ΓΡΑΦΕΙΟ 108
 Τηλέφωνο :  213 2023656, 2132023668
 e-mail :   paidikoistathmoi@agankam.gov.gr
 Ωράριο Λειτουργίας: Δευτ.-Παρ. 08:30 έως 14.00.

Μοιράσου την σελίδα